Klubbens historie og meritter

Strømmen Innebandyklubb ble stiftet 1. april 1991 av en kameratgjeng fra Strømmen som ønsket et annet tilbud enn fotball. Strømmen IBK er en av Norges eldste innebandyklubber.

Etter få år kom kameratgjengen seg opp på et bra sportslig nivå, og kunne på en god dag spille jevnt med de aller beste i landet. Klubben kvalifiserte seg for eliteserien i 1994, og spilte der i fire sesonger med en fjerdeplass som beste resultat. Det ble også to tredjeplasser fra NM-sluttspillet på slutten av 1990-tallet. 

De første årene i klubbens historie var hjemmebanen Tærud Fjellhall på Skedsmokorset, men etter at Slorahallen ble ferdigstilt i 2016 fikk klubben endelig muligheten til å flytte «hjem» til Strømmen. Strømmen IBK har treninger hver dag i Slorahallen, men kapasiteten er allerede sprengt så enkelte lag må fortsatt trene en kveld i uka i Tærud Fjellhall. 

De siste sesongene har A-laget for herrer spilt i 2. divisjon på nivå tre. I sesongen 2018/2019 har klubben hatt ti lag i seriespill; Herrer 1, 2 og 3, Veteran, Old-Girls, Gutt 2003, 2004, 2005, 2007 og Jenter 2006. Et mix-lag bestående av jenter og gutter født 2009 eller yngre har også vært en del av klubben og deltatt på «minirunder» som er innebandyens kamptilbud til de yngste lagene. 

Klubben hadde pr. 31.12.2018 tett innpå 200 medlemmer, og er med dette en av de største klubbene i Oslo og Akershus. 

Strømmen IBK er en breddeklubb med ambisjoner, og vår visjon er å være åpne for alle, samt skape topp gjennom bredde. 

Det er aldri for sent å starte og vi har spillere som ikke har spilt innebandy før i alle aldersklasser. Klubben vil ha nye spillere på alle nivåer, og det er gratis å prøve noen treninger før man bestemmer seg.

Send en e-post til lagleder for det laget som passer eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.